Lediga jobb

Din ansökan kommer att läsas igenom inom en vecka och vi kommet att återkoppla till dig om dina meriter passar våra behov.

Robotteknik Automation AB
Dikesvägen 6, 574 35 Vetlanda

Konstruktör 1

1 Konstruktör Mekanik / Automation

Som konstruktör kommer du som huvudsyssla att arbeta med konstruktion i SolidWorks på vårt kontor i Karlskrona där vi idag är två medarbetare. Vi konstruerar allt själva och köper in tillverkning och mekaniska komponenter från underleverantörer som vi sedan monterar och testar i våra lokaler i Vetlanda. Du kommer att arbeta i ett litet bolag med ett bra team av innovativa och mycket kompetenta kollegor som alla bidrar till bolagets fortsatta utveckling. Vi söker dig som är utbildad tekniker, högskole- eller civilingenjör och har några års arbetslivserfarenhet eller gedigna kunskaper som du fått på annat sätt. Du har erfarenhet från maskinkonstruktion och gärna automation, erfarenhet av pneumatik samt el är meriterande. Som person är du självgående, flexibel och noggrann.

Om ovanstående låter intressant så kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete med bra lön i ett litet men växande företag.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.

Kontaktperson: Johan Svensson 070-551 96 25

Din ansökan skickar du senast 2020-09-30 via e-post till: johan.svensson@robotteknik.nu

Servicetekniker 0

Inga lediga tjänster för tillfället.

Mekaniker/tekniker 0

Inga lediga tjänster för tillfället.

Säljare 0

Inga lediga tjänster för tillfället.