Lediga jobb

En lediga tjänst!

Din ansökan kommer att läsas igenom inom en vecka och vi kommet att återkoppla till dig om dina meriter passar våra behov.

Robotteknik Automation AB
Dikesvägen 6, 574 35 Vetlanda

Konstruktör 0

Inga lediga tjänster för tillfället.

Servicetekniker 1

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker är du ansvarig för att sätta ihop robotapplikationer tillsammans med mekanikerna, men främst att driftsätta, underhålla / reparera samt felsöka robotarna. Tjänsten innefattar även mycket kundkontakt där du skapar relationer med företagets kunder och agerar rådgivande i din roll som tekniker. Vidare har du även mycket kontakt med dina kollegor, tillsammans stöttar vi varandra genom era olika kompetenser för att hitta rätt lösningar för våra kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Du har erfarenheter av industrirobotar
  • Du har en god förståelse för el och automation
  • Du innehar B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt hanterar engelska väl i text och tal
  • Meriterande: du har arbetslivserfarenhet med industrirobotar, exempelvis som servicetekniker för robotar eller robotansvarig på en industri

För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för el och automation samt vilja utvecklas inom robotprogrammering. Samtidigt är du serviceinriktad som person och räds inte för att få lite skit under naglarna. Vidare trivs du i en varierad roll och uppskattar att hamna i sociala situationer. Du är serviceinriktad och vill alltid hitta bästa möjliga lösning för dina kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Vetlanda

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Din ansökan: Skicka in din ansökan och CV till info@robotteknik.nu

Mekaniker/tekniker 0

Inga lediga tjänster för tillfället.

Säljare 0

Inga lediga tjänster för tillfället.