Om oss

Robotteknik Automation Vetlanda AB

Robotteknik Automation AB är ett företag som startade 1998 och levererar automationslösningar till den svenska industrin.
Vi levererar allt från enskilda robotar, standardceller till kompletta produktionslinjer, allt enligt kundens önskemål.
Vi utför även uppdrag inom mekanisk konstruktion, kundanpassade utbildningar, programmering, service/underhåll av Hyundai, Denso, Fanuc och Motoman robotar.

Vi har sedan 2021 varit samarbetspartner med Fanuc vilket är en flexibel lösning för hantering av detaljer mot t.ex. fleroperations maskiner, iden är att med vision guida roboten för plock och laddning av maskiner eller andra produktionsflöden.
Även vid smältsvetsning använder vi 3D-scanning för att lokalisera fogarna, detta gör allt mer flexibelt och kan utesluta missvisande tråd-sökning.
Alla produkter är unika så vi jobbar alltid tillsammans med våra kunder för att hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för deras produkt.

En del av KAMIC Group

Robotteknik Automation är en del av affärsområde Production Technology inom KAMIC Group, en privatägd svensk företagsgrupp som förvärvar, äger och utvecklar teknikföretag inom utvalda marknadsnischer. Gruppen rymmer såväl handels- och agenturföretag som bolag med egen produktutveckling och tillverkning. Genom koncernbolagen finns KAMIC Group representerat i ett 15-tal länder i Europa, Asien och Nordamerika.

 

För mer information, besök gärna www.kamicgroup.com