Om oss

Robotteknik Automation Vetlanda AB

Robotteknik Automation AB är ett företag som startade 1998 och levererar automationslösningar till den svenska industrin. Vi levererar allt från enskilda robotar, standardceller till kompletta produktionslinjer, allt enligt kundens önskemål. Vi utför även uppdrag inom mekanisk konstruktion, kundanpassade utbildningar, programmering, service/underhåll av Hyundai, Denso och Motoman robotar.

Vi har sedan 2013 agenturen för EyeFeeder vilket är en flexibel lösning för hantering av detaljer mot t.ex. fleroperations maskiner, iden är att med vision guida roboten för plock och laddning av maskiner eller andra produktions flöden. Alla produkter är unika så vi jobbar alltid tillsammans med våra kunder för att hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för deras produkt.

Del av KAMIC Group

Robotteknik är en del av affärsområde Production Technology inom KAMIC Group, en privatägd företagsgrupp med bas i Sverige. Totalt består KAMIC Group av cirka 40 bolag som erbjuder tekniska produkter och tjänster inom ett antal utvalda marknadsnischer. Merparten av bolagen bedriver handels- och agenturverksamhet, men inom koncernen finns också bolag med egen produktutveckling och tillverkning. Till de viktigare kundssegmenten hör tillverkare av telekomutrustning, kommersiella fordon, informationssystem och automationsutrustning samt även elinstallatörer och byggkonsulter. KAMIC Group har en årlig omsättning på drygt 2 miljarder kronor, egna etableringar i 13 länder i Nordeuropa, Asien och Nordamerika och totalt cirka 850 medarbetare. Vill du veta mer om KAMIC Group, välkommen in på www.kamicgroup.com